Nieuws

Rappers Noëmar en GNI

Ineens stonden er twee rappers in de hal! In de tweede pauze zongen Noëmar en GNI drie nummers waaronder de nieuwste hit ‘Jij & ik’.  
 
Noëmar heeft onder de naam “ERoyal” verscheidene pop en hip-hop awards gewonnen en heeft op legio podia gestaan waaronder Freshtival, De Melkweg en Eurosonic Noorderslag.

Zijn droom is om deze groei te vervolgen tot hij de pen en microfoon niet meer kan vasthouden.

 

Brief Excursie naar Amsterdam (incl. busindeling)

Titel Brief Excursie naar Amsterdam (incl. busindeling)
Bestand 171010 Excursie naar Amsterdam.pdf

Klas 1VVE maakt Tour d’ Overijssel met jongeren van de Internationale Schakelklas

Project ‘Tour du Overijssel’:

Een kerngroep van plattelandsjongeren en jonge vluchtelingen hebben twee leuke tours ontwikkeld langs de regionale “hot spots” in de provincie Overijssel. Tijdens de tour zijn er een aantal interactieve opdrachten en gezellige eet/drinkmomenten die bijdragen aan nieuwe (duurzame) sociale contacten en netwerk tussen plattelandsjongeren en vluchtelingen die samen de dag doorbrengen.

 

Verslag klas 1 HVE

Woensdagochtend werden we opgehaald met de bus. Toen begon ons rondje Overijssel, maar het was niet zomaar een uitstapje. Iedereen was gekoppeld aan een vluchteling, onze buddy’s. Met onze buddy’s moesten een gesprek voeren in de bus. Dit was soms lastig, want ze konden niet allemaal goed Nederlands. Met de bus gingen we naar verschillende locaties. Als eerst gingen we naar kaasboerderij Kaamps, hier kregen we een rondleiding en mochten we kaas proeven. De kaas om te proeven was heel lekker. Hierna gingen we naar het Springendal, daar deden we levend stratego. Het was nogal ingewikkeld voor de vluchtelingen en het was jammer dat het veld klein was. Als laatste gingen we naar Weerselo een ijsje halen, de ijsjes waren lekker. Iedereen vond het een leuke dag en we hebben er veel van geleerd.

 

Wout & Mart

 

CONTROLE FIETSVERLICHTING

Geachte ouder(s)/verzorger(s) en beste leerling,

We weten uit betrouwbare bron dat de politie binnenkort naar school komt om fietsers/fietsverlichting te controleren.
Zorg zo snel mogelijk voor je eigen verkeersveiligheid (en je portemonnee) dat jouw verlichting perfect functioneert.

Met vriendelijke groet namens de directie,

G. Täge
Adjunct-directeur

PTA-rooster leerjaar 4

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.