Cultuur
Cultuur

Cultuur

De school biedt de leerlingen verschillende activiteiten aan op het gebied van sport, cultuur en maatschappelijke oriëntatie. Wij vinden het belangrijk dat kinderen zich ook op dit gebied ontwikkelen. In het kader van vakken als Geschiedenis en KV1 worden toneelvoorstellingen, muziekuitvoeringen en tentoonstellingen bezocht.

 

Werkweek

Voor de leerlingen van het derde leerjaar een werkweek gepland. Leerlingen en leerkrachten leren elkaar, werkend aan verschillende projecten in een niet-schoolse situatie beter kennen. In overleg wordt gezocht naar een passende invulling van deze week. De kosten voor deze week bedragen ongeveer € 180.-. Al voor aanvang van het derde schooljaar wordt u hierover geïnformeerd.

 

Excursies

Elk jaar wordt voor klas 1, 2 en 4 een excursie georganiseerd. Reisdoel wordt aan het begin van het schooljaar -in overleg met de ouderraad vastgesteld. Voor excursies waarbij gebruik gemaakt wordt van een bus en entreegelden worden geheven, wordt een eigen bijdrage gevraagd. Ook proberen we jaarlijks een langlauf/ski activiteit te realiseren voor het 3e en de 4e leerjaar (eigen bijdrage). Deze activiteit is vanzelfsprekend afhankelijk van passende weersomstandigheden op redelijke reisafstand. Deelname is mede afhankelijk van regelmatig actieve deelname aan de lessen LO.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.