Sfeer
Sfeer

Sfeer

Klassenavonden
In principe kunnen er per jaar twee klassenavonden georganiseerd worden. In overleg met de mentoren wordt bepaald of zo’n avond per klas of gezamenlijk met andere klassen wordt georganiseerd. Sluitingstijden worden in overleg vastgesteld. Introducés zijn niet toegestaan. Er worden op school geen alcoholische dranken verstrekt. Leerlingen die eerder dan de sluitingstijd thuis moeten zijn, moeten dit vooraf even via hun ouders aan de mentor telefonisch of schriftelijk kenbaar maken. Voor klassenfeest en bijvoorbeeld feesten in verband met de laatste schooldag van de 4e klas, die door de leerlingen zelf worden georganiseerd en buiten het schoolgebouw plaats vinden, kan de locatieleiding geen verantwoordelijkheid dragen.

 

Kerstgala
De donderdag voorafgaand aan kerst organiseren de school voor alle leerlingen het Kerstgala. Leerlingen kleden zich tijdens deze avond speciaal en indien mogelijk verschijnen ze in galakleding. 

 

Carnaval
Op een enkele uitzondering na is er jaarlijks een carnavalsavond voor leerlingen en leerkrachten voorafgaand aan het carnavalsweekend. Aanvang 20.00 uur, sluiting 23.30 uur. Na 23.30 uur draagt de school geen verantwoordelijkheid meer voor de leerlingen. In overleg met de ouderraad kunnen deze tijden worden gewijzigd. Hierover wordt u via een brief, de Ouderinfo en/of de website geïnformeerd.

 

Actie goed doel
Eens per jaar o.a. tijdens de Vredesweek of met Kerstmis of Pasen besteedt de school gerichte aandacht aan de nood in de wereld. In overleg met de klassenvertegenwoordigers zal ook dit schooljaar een actie gehouden worden voor een nog nader te bepalen doel.

 

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.